Σχετικά με την Pallina

 

  Pallina είναι αγάπη!

  Pallina είναι δημιουργία!

  Pallina είμαι εγώ!!

Η Δέσποινα, που λατρεύω να δημιουργώ  χειροποίητα παιδικά  και γυναικεία αξεσουάρ με μοναδικό στυλ και μια ιδιαίτερη αισθητική!

Η παιδική  χειροποίητη  συλλογή μου αναδεικνύει μέσα από τα σχέδια  και τα χρώματα όλη την αθωότητα ,την ανεμελιά και την φρεσκάδα  των κοριτσιών  που αγαπάμε και που θέλουμε να καμαρώνουμε με μια όμορφη κορδέλα στα μαλλιά!!

Η γυναικεία χειροποίητη συλλογή  μου με κορδέλες και scrunchies  έχει ρομαντικές και κλασσικές πινελιές, για νέες κοπέλες και μανούλες που έχουν ένα δικό τους μοναδικό στυλ!

Pallina  είναι η έμπνευση που αντλώ από τα χρώματα της φύσης για κάθε εποχή ξεχωριστά, είναι τα χαμόγελα των κοριτσιών τη στιγμή που θα διαλέξουν μία κορδέλα και θα γίνει η αγαπημένη τους!

Pallina είναι η εμπιστοσύνη των ευχαριστημένων πελατών στη δουλειά μου και τα καλά τους λόγια, που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω να δημιουργώ!

Pallina δεν είμαι μόνο εγώ! Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου, που με  βοηθούν και με στηρίζουν με τις γνώσεις, την εμπειρία τους και την αγάπη τους για δημιουργία!!

Pallina  είστε όλες εσείς που θα επιλέξετε ένα χειροποίητο αξεσουάρ φτιαγμένο με  γούστο και αληθινή αγάπη!!

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση

Δέσποινα Σφέτκου